Bij Cable Trading willen we bedrijven leren om op een andere manier naar hun staalkabels te kijken. Het is onze drijfveer om een transitie in de markt te creëren en de klantwaarde (value for the customer) voorop te stellen.

Twee cruciale pijlers zijn hier: kosten en veiligheid.

CableTrading_Staals_overons

Kosten tot een minimum beperken

Dankzij de precisie in engineering en uitstekende productontwikkeling garandeert Diepa lagere kosten en een minimum aan stilstandtijden van de kraan (totale cost of ownership). Door de lange levensduur van de Diepa-staalkabels, moeten deze minder snel vervangen worden.

“Het is mijn missie om klanten te leren kijken naar staalkabels in een totaalpakket. Want ik geloof erin dat als je op een andere manier hiernaar kijkt, je als bedrijf veel meer waarde krijgt. Zowel op vlak van kosten als op vlak van veiligheid!” – Tim Theyskens, zaakvoerder Cable Trading.

Veiligheid, één van onze belangrijkste prioriteiten

Veiligheid in de hijs- en hefindustrie is onbetaalbaar. Staalkabels zijn een zeer belangrijk machineonderdeel. Mensen in een veilige omgeving hun werk laten doen is dan ook onze nummer één prioriteit.

We vertrekken vanuit jouw noden en werken nauw samen. Niet vanop kantoor, maar op de werkvloer.

Cable_Trading_Staals_trading_overons_industrie

Heb je een project? Wij helpen je graag verder!

Jouw ijzersterke specialist

Zaakvoerder Tim Theyskens verdeelt al 15 jaar Diepa-staalkabels in België, Frankrijk en Nederland. De focus van Tim ligt op het volledig ontzorgen van klanten door een uitstekende service aan te bieden waarbij een zeer korte levertermijn centraal staat.

Dankzij zijn uitvoerige expertise in de hijs- en hefindustrie en productkennis adviseert Tim klanten volledig op maat om hen op hun best te laten draaien.

Over ons - blok 4

“Ik geloof niet in eenmalige transacties. Het zijn de langdurige klantrelaties die de toon aangeven in onze bedrijfsvoering.” – Tim Theyskens, zaakvoerder Cable Trading.